Hitit müsterisi Kingfisher Airlines 5 ekim 2010 Houston, Texas'daki Frequent Traveler Awards ödüllendirme töreninde herseyi kazandi
200 farkli ülkeden bir milyonu askin insan oy vererek Kingfisher Airlines'i 5 cesit kategoride Ortadogu & Asya ve Okyanusya bölgelerinde birinci secdi.
Kingfisher Airlines'in birincilikle secildigi kategoriler bunlar:
Program of the Year
Best Earning Promotion
Best Elite-Level Program
Best Loyalty Credit Card
Hitit'in Crane FF cözümü 2009'dan bugüne King Club'un tercihi oldu ve King Club ekibinin, yöneticisi Anshu Sarin, öngürleri ve inisiyatifi sayesinde ciddi sekilde ilerledi. Sarin'in konuya iliskin yaptigi açiklamada dedikleri "2010 Frequent Traverler Awards'da alti ödülden besini kazanmak ve Ortadogu, Asya ile Okyanusya bölgelerinde yilin en iyi programi secilmek King Club icin bir gururdur. Üyelerimize ve is ortaklarimiza bize olan desteklerini genislettikleri, bize cesaret verdikleri ve bugün burda olmamiza yardim ettikleri icin tesekkür ediyoruz".
Hitit'in pazarlama ve satis müdürü Mustafa Özalcin'in Sarin'a yaniti "Bir müsterinin FTA gibi önemli ödüllendirme törenlerinde basarili olmasi bizim icin herzaman güzel bir duygudur özellikle yolcularin oyu ile basarili olmussa. Kingfisher'in "Fly the good times" ile kendim bircok kere uctugum icin her ödülü hak ettiklerini biliyorum. King Club'ün son bir kac sene icersinde ne kadar cok caba gösterip calistiklarini biliyoruz ve o zaman icersinde bizide cok calistirdilar".
Kingfisher'deki herkese tebrikler.
Back